Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!

Ankara Bilgi Pınarı Okul Öncesi Eğitim Kurumları

Hakkımızda

0-6 yaş dönemi insan yaşamında önemli yer tutar. Kurumumuzda bu yaş grubu çocukların motor,dil,bilişsel,sosyal ve duygusal anlamda gelişimlerini farklı öğretme yaklaşımları ve materyalleriyle desteklemekteyiz.Çocuklarınızın geleceğini güvence altına almak istiyorsanız, onların iyi bir eğitime tabi tutularak ilerleyen yaşlarda ne gibi başarılar elde edeceklerini şahit olabilirsiniz.

Mekanımız çocukların ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulmuştur.Onların kendilerini güvende hissetmelerini sağlayarak, sıcak ve içten bir ortamda eğitim almalarını ilke edinmiş bulunuyoruz.

Farklılıklara açık, uyum sağlayabilen, sorun çözme ve iletişim kurma becerisini kazandırarak toplumda kabul gören bireyler yetiştiriyoruz. Eğitim sistemimizin her noktasında ailelerimizle koordineli giderek okul-aile işbirliği kuruyoruz.

Okul öncesinde kullanılan tüm yaklaşımlardan faydalanarak, çocuklardaki bireysel farklılıkları göz önünde bulundurarak ve eğitim sistemindeki değişiklikleri yaş gruplarına uyarlayarak eğitimi programımızı hazırlıyoruz.

Çocuklarımız geleceğimizdir.
                                                                                                                          Gelin çocuklarımızın geleceğini birlikte şekillendirelim.