Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!

Ankara Bilgi Pınarı Okul Öncesi Eğitim Kurumları

WEB SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ..!

Çoçukların sağlıklı ve nitelikli bir gelişim süreci geçirmesi anne ve babaların en büyük dileğidir.

"Çoçuklarımız geleceğimizdir." felsefesinden yola çıkarak kaygı ve bilinmezliklerin yaşandığı bu süreçte velilerimizin ve çocuklarımızın yanında olmak üzere Bilgi Pınarı Anaokulu'nu kurmuş bulunuyoruz. Kaygılarımızı güvene, bilinmezliklerinizi bilinire çevirmek üzere yanınızdayız. Çocuklarınızı eğitimi ve gelişimi konusunda tecrübesine güvenebileceğiniz eğitim görevlileri sayesinde aklınız çocuklarınız da kalmaz

Eğitim Eğitimcilerin işidir.

Uzmanlar eğitimcilerin rehberliğinde,öncelikli ilkeleri sevgiye dayanan, tecrübeli,mesleğini seven eğitimcilerden oluşan bir kadromuz bulunmaktadır. Bilgi Pınar Anaokulu ile çocuklarınızın geleceğe daha farklı ve iyi bir şekilde hazırlanmasını sağlamak sizin elinizde.Yeni arkadaşlar ile uyum içinde birden fazla aktivitenin bulunuğu, Ankara kreşleri arasında ismini duyurmayı başaran bir kurum ile verilecek eğitimlerin kalitesini görmeniz sağlanmaktadır.

Mekanımız çocukların ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulmuştur.Onların kendilerini güvende hissetmelerini sağlayarak, sıcak ve içten bir ortamda eğitim almalarını ilke edinmiş bulunuyoruz. Farklılıklara açık, uyum sağlayabilen, sorun çözme ve iletişim kurma becerisini kazandırarak toplumda kabul gören bireyler yetiştiriyoruz.Eğitim sistemimizin her noktasında ailelerimizle koordineli giderek okul-aile işbirliği kuruyoruz.

DİĞER BİLGİLER