Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!

Ankara Bilgi Pınarı Okul Öncesi Eğitim Kurumları

Eğitim Sistemi
  • Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi eğitim Programı temel alınmış olup, Değerler Eğitimi, Beceri Eğitimi ve Branş Dersleri ile desteklenmektedir.

• DEĞERLER EĞİTİMİ : M.E.B. tarafından hazırlanan ve uygulamaya konulan program doğrultusunda belirlenen değerler eğitimi başlığında saygı,sevgi,dürüstlük,empati,paylaşma ve yardımlaşma olguları öğretilmektedir.

• BECERİ EĞİTİMİ : Kendi kendine bir işi yapabilme becerisi geliştirmeleri için çalışmalar yapılmaktadır.Bu çalışmalarda öğretmenler çoçukların başarıduygularını güdüleyerek onlara rehberlik ede.

• BRANŞ DERSLERİ : Kendi alanında uzman öğretmenler okulumuzda Drama,Müzik,Modern Dans, Santranç,İngilizce, Cimnastik dersleri vermektedirler.